[ KLICKA HÄR FÖR ATT LADDA NER VÅR PRISLISTA OCH UTGIVNINGSPLAN I PDF FORMAT ]
NöjesPressen är nöjestidningen som kommer ut 6 gånger per år i Stockholm. Tidningen såg dagens ljus för första gången 1993 och var redan då en given succé bland våra annonsörer och läsare. NöjesPressen tar bland annat upp aktuella bio- och videofilmer, musik, resor, utelivet, mat och vin. Varje nummer har ett eget tema och resereportage.

Vem får då tillgång till NöjesPressen?
NöjesPressen har en upplaga på fn 50.000 exemplar och distribueras i dagsläget på 56 noga utvalda restauranger, barer och pubar.
Att vi valt att distribuera tidningen just på restauranger, barer och pubar är för att NöjesPressen innehåller en del öl, vin och spritreklam.

Vår främsta målgrupp är människor i åldern 24 - 35 år. Dessutom vill vi täcka in gruppen med affärsfolk och turister som besöker Stockholm och vill veta vart man ska gå om man vill handla, äta eller slå klackarna i taket.

Idag vet vi att många av våra läsare föredrar vår tidning framför andra nöjestidningar, till stor del tack vare vårt innehåll och format. Vi har valt att tidningens format skall vara A4. Livslängden på vår tidning är längre än våra konkurrenters. Detta gör att din medverkan som annonsör har längre verkan.

Vi på NöjesPressen vill att tidningen ska stå för kvalitet för dig som läsare och annonsör.
Är du över 18 år och vill ladda hem hela NöjesPressen i pdf-format? Tryck här!

Copyright © 1994 - 2003 by PLANET HOLLYWOOD, 2003. All rights Reserved.
Postadress: NöjesPressen - Box 4079 - 102 62 Stockholm